​Premieremenu

​​Restaurant Skovly byder endnu engang til Cirkusrevy premiere aften d. 18 maj 2017.

Som altid laver vores dygtige kokke en fantastisk menu, eksklusivt til denne aften!

​Husk at bestille bord!

Filet af Barbouni

(middelhavets guldfisk)

på rede af sprød tang og rødbedeblade, sprinklet med olivenolie fra Gargaliani og citrustilsmagt balsamico. Garni af rugbrøds-croutons

Krondyrfilet

pakket i seranoskinke, på bund af tranebærpesto og spåner af beder fra Gotland. Hertil smørsauteret fiddlehead og nye kartofler

Pære

pocheret i Commandaria (verdens ældste druesort), og lavendelhonning. Hertil pistaciemarcipan og is af skovbær og blomster.

3-retter kr. 399,-

m/ vinmenu, hvid-rødvin, kr.548,-​

Vi har sammensat en vinmenu specielt til denne menu

​Vinene fra vores køkkenchefs ”baghave” i Grækenland. Chateau Evoinos er et lille vinområde, slot, nær Athens nye lufthavn. Her dyrkes naturligt økologisk vin på marker der aldrig har været konventionelt dyrket.


Hvidvinen er på druen Sabbatiaino. En sprød perle med citrus og abrikos aroma, perfekt til fisk. Navnet hentyder til at det var vinen der blev anvendt om lørdagen, altså ikke en hverdagsvin.

Rødvinen er en blanding af Merlot, Grenach og Cabernet Sauvignon. Når disse klassiske druer er dyrket under den græske sol, opnås en dybde i aromaen, der får selv en ung vin til at virke robust og ældre. Det er en kraftig vin, der lokalt i varmen, også drikkes kold, tilsat danskvand.

Til desserten anbefaler vi et glas Commandaria kr. 32,- pr.gl

​Kontakt Skovly

Dyrehavsbakken 94

2930 Klampenborg

Telefon: +45 39 63 61 85

E-mail: skovly@bakken.dk 

​Kontakt Cæsars Palads

Dyrehavsbakken 18

2930 Klampenborg

Telefon: +45 39 63 14 00

E-mail: caesar@bakken.dk