​Restaurant skovly - køkkenet a la carte​​

Vores dygtige køkkenteam søger for at maden på Skovly altid er i top. Køkkenchefen vælger de bedste råvarer til sammensætningen af da flot anrettede retter.

Om i vælger at sidde indendørs til hyggelig a la carte, i kommer i forbindelse med et større selskab eller i er besøgende i vores dejlige gårdhave, sørger vores imødekommende tjenere, for at jeres besøg hos os er yderst vellykket.

Hos os har du og dine gæster en aften i sent vil glemme.

Niels-aage hansen er som køkkenchef vore gæsters garant for at vi leverer en unik og uforglemmelig gastronomisk oplevelse her på dyrehavsbakken i vores resturant.

Niels-aage hansen har bla. Været køkkenchef ved den danske ambassade i grækenland, været souschef på hotel intercontinental (i athen), køkkenchef på peter lieb 

samt gastronomisk konsulent for kulturbyen og køkkenchef ved øksnehallens stor arrangementer - har i flere år fungeret som køkkenchef på færgekroen i tivoli samt i københavns lufthavn,hvor han har været med til at ​​​

sikre at lufthavnsrestauranterne blev bedømt til verdens bedste, dette sammen med opgaver som ansvarlig for adskillige galla middage senest for dronningen i oktober 1999 gør at vi kan garantere vore besøgende ikke blot en udsøgt smagsoplevelse af dyrehavsbakkens bedste kok, men også velorganiserede arrangementer.​

Bestil bord via Linket her: DINNER BOOKING

eller kontakt os på Tlf.:​ 39 63 61 85

Se vejviser her: VEJVISER TIL SKOVLY​

​Kontakt Skovly

Dyrehavsbakken 94

2930 Klampenborg

Telefon: +45 39 63 61 85

E-mail: skovly@bakken.dk 

​Kontakt Cæsars Palads

Dyrehavsbakken 18

2930 Klampenborg

Telefon: +45 39 63 14 00

E-mail: caesar@bakken.dk